Scrisoare către candidați

Stimate candidat,

Am sesizat faptul că de ceva timp nu reușești să-ți găsești un loc de muncă.

Nu știi cum să faci acest lucru? Din mulțimea de cereri existente pe un loc de  muncă ai vrea ca un Angajator să o aleagă pe a ta? Cum să faci? Ce-l poate atrage pe un Angajator, pentru ca, citindu-ți cererea, văzându-ți CV-ul, să te prefere la un interviu?

Există pentru asta unele reguli, există multe recomandări, chiar dacă nu imbatabile, în orice caz bune de luat in seama.

Acum alături de tine suntem și noi și, te susținem GRATUIT cu sfaturi, informații, consiliere psiho-profesională, instruire profesională şi cu acest site de promovare profesională, pentru a-ți crește șansele de angajare.

De ce facem acest lucru în mod GRATUIT? Pentru că noi, firma S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L implementăm proiectul  „Ghidul practic al ocupării”, proiect co-finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în Oameni. Cu alte cuvinte costurile sunt suportate în procent de 90% de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

În cadrul acestui proiect ne-am propus să ajutăm oamenii să-și găsească un loc de muncă. Așadar, ne face o mare plăcere să te invităm să devii o persoană ce va beneficia de activitățile proiectului, respectiv consiliere psiho-profesională, informare din domeniul ocupațional, instruire profesională pe domeniul IT și nu în ultimul rând mediere în căutarea unui loc de muncă.

Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne acum! Și împreună vom găsi soluții.

SAU

Creează-ţi singur pagina de prezentare şi scoate în evidenţă cum ai dori să fie locul tău de muncă, pentru că după cum se zice prin popor „niciodată nu ştii de unde sare „Angajatorul”

Cu cele mai bune gânduri,

Manager proiect
Tamara Sirotencu