Gratuit și pentru Angajatori

Dragi Angajatori,

De mai bine de 20 de ani am optat pentru o economie de piață, pentru că ni s-a creat oportunitatea de a privi dincolo de granițe și a compara calitatea vieții noastre cu cea a persoanelor din țările democratice.

Fiecare dintre noi a înțeles și abordat în mod diferit această opțiune prin atitudine, mod de viață, comportament și decizii personale de dezvoltare. În tot acest amalgam unii dintre voi, cei care ați ales drumul inovativ al afacerilor proprii,  ați înțeles și faptul că cea mai importantă resursă într-o organizație rămâne omul, pentru că el creează impactul major asupra dezvoltării organizației.

Şi pentru că şi noi suntem antreprenori şi ştim că selectarea omului potrivit pe postul de muncă potrivit este o investiție și una destul de riscantă, ce implică, în mod obişnuit, importante resurse de timp şi financiare, acum, prin proiectul nostru, vă oferim posibilitatea de a-i căuta şi recruta în mod Gratuit utilizând site-ul www.itd-jobs.ro.

Oferta este reală şi are la bază nevoia de a sprijini prin proiectul  nostru, aflat în implementare şi intitulat „GHIDUL PRACTIC AL OCUPĂRII”, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Tulcea, în a-şi găsi un loc de muncă compatibil cu competențele, abilitățile, aptitudinile, pregătirea şi experienţa lor profesională. Rezultatul acestei compatibilități se va transpune la nivelul activităţii voastre economice în PERFORMANȚĂ ȘI RANDAMENT sau economic vorbind în PROFIT.

Profitați de această oportunitate şi, NU UITAŢI, noi vom fi alături şi de voi atunci când veţi avea nevoie de sprijin suplimentar în procesul de recrutare şi selecţie.